Hlavní obsah
Článek

Pořádné nervy měla při konkurzu na svoji bývalou roli Christine zpěvačka Michaela Gemrotová (38). Napoprvé se jí nedařilo, i když ji producent František Janeček (79) povzbuzoval, že v obepnutém triku, v němž vynikly její bujné vnady, určitě majitele licence v Londýně, kteří obsazení schvalují, zaujme.

Nešlo tady ale o vzhled, ale o zpěv. A Míša konkurz absolvovala nemocná. Po svém vystoupení, které se natáčelo na kameru, se dokonce rozplakala. "Tak to bývá, když se člověk na něco těší a ví, že na tom udělal hodně práce. Nepatřím ke zpěvákům, kteří by byli věčně v hlasové indispozici, spíš naopak, jsem většinou při hlase. Ale když padnu, tak padnu. A dostihl mě zánět hrtanu," svěřila nám Míša.

"Byla jsem i na kapačkách, ale pan doktor mi říkal, že kouzlit neumí. Lepší to je, snad i něco zazpívám díky tomu, že mám nějakou techniku, ale i tělesně jsem strašně unavená. A tady jsou strašně hraniční tóny od géčka až po e 3. Je to náročné zpívání, když nejste ve formě a bolest krku vás zrazuje," přidala.

Napodruhé, po několika hodinách, už ale dala songy Christine mnohem lépe, tak se na ni snad budeme moci od září těšit ve znovuobnoveném Fantomovi opery v GoJa Music Hall. "Už jsem to naživo zpívala mockrát a když tak poprosím ještě o náhradní termín, protože chci být sama s tou nahrávkou spokojená," uzavřela Míša.

Reklama

Další články

Načítám