Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

100. repríza muzikálu Ples upírů je za námi, do konce sezóny se bude hrát ještě necelých padesát představení. Co bude dělat Marian Vojtko (51), který v díle zpívá hlavní roli, potom? Tak tahle otázka je podle Maroše už zodpovězena a z divadla GoJa Music Hall nezmizí.

"Už za necelý rok se vrací nejúžasnější muzikál, ve kterém jsem měl tu čest hrát, a to je Fantom opery. Ale doufám, že lidem nebude stačit těch zbývajících necelých padesát představení Plesu upírů a budou chtít ještě další, minimálně dalších padesát," věří Marian.

Protože se Fantom opery dva roky nehrál, byli jsme zvědaví, zda ještě Marian umí svůj part. "S pár kolegy jsme si to zkoušeli v šatně o pauzách. No a umíme asi patnáct procent," prozradil tím pádem Marian svůj program na léto.

"Už si sháním klavírní podklady. Ale vzhledem k tomu, že jsem muzikálů odehrál v České republice minimálně dvacet, tak je na to mozek zvyklý. Párkrát si to přečtu, budou zkoušky, kdy máme skvělého režiséra Petra Novotného a producenta Františka Janečka (79), který nad námi stojí s bičem," přiznal Marian, co je pro něj nejlepší motivací pro učení rolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám