Hlavní obsah
Článek

Vypadá pořád stejně mladistvě a stejně tak se i cítí. Přesto zpěvák Pavel Vítek oslavil už 55. narozeniny. Narozeninové překvapení na něj čekalo po představení muzikálu Ples upírů, v němž exceluje jako podivínský profesor lovící upíry. Dostal obří dort, na který musela padnout spousta kostek stále dražšího másla, a osmilitrovou láhev pravého šampaňského od producenta Františka Janečka (79).

"Pro mě jsou to jenom číslice, protože dokud se člověk cítí mladě a je zdravý a dělá práci, která ho baví, tak to je recept na to, jak se udržet ve formě. U divadla a písniček proces stárnutí probíhá pomaleji," míní Pavel. Ten ještě nedávno hrál sedmnáctiletého studenta Mária v Bídnících. V Plesu upírů se zase převtělil do šedivého sedmdesátníka. Věk na divadle opravdu nehraje roli. "Vzal jsem to hopem," smál se Pavel.

Oslavu si užíval, a i když jsou s partnerem Janisem Sidovským na permanentní krabičkové dietě, udělal výjimku a dal si i zmíněný dort. "Myslím, že si ho zasloužím. Po tom fyzickém výkonu, který v každém představení předvádím, vydám energie dost. Ale tu osmilitrovou lahev si schovám," svěřil.

Na Pavla Vítka v roli profesora Ambrosia se v divadle Goja Music Hall na holešovickém Výstavišti můžeme těšit do konce divadelní sezóny. Pak Ples upírů vystřídá znovuobnovený Fantom opery. Zda si v něm Pavel také zahraje, se ukáže po doplňovacích konkurzech, které proběhnou od 27. do 29. listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám