Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natálie Grossová (21) se loni stala hvězdou díky účinkování v hlavní ženské roli v muzikálu Ples upírů. V nové sezóně do něj jako tanečnice naskočila i starší sestra Denisa, kterou producent František Janeček (79) nahradil členku souboru, která otěhotněla.

"Já jsem hrozně ráda, že tam Denisa se mnou bude, a celkově je tam skvělá parta, takže jsem se už celé léto nemohla dočkat, až zase začneme hrát. Hrozně jsem se těšila," řekla nám Natálka. "O tom, že bych měla tančit, jsem se dozvěděla před létem a byla jsem strašně nadšená, že jsem tuhle příležitost dostala. Je to jeden z nejkrásnějších muzikálů, který v Česku je," doplnila Denisa.

U Denisy jsme si nikdy nebyli jistí, čemu přesně by se chtěla věnovat. Stejně jako její sestra zpívala, tančila, a kromě toho ještě fotí. "Tuhle otázku si pokládám sama každý den a upřímně vůbec nevím. Jelikož mám víc zájmů, tak se nedokážu soustředit na jednu věc. Focení i tancování dělám s láskou a jsem šťastná, že mi byl dán takový dar, abych mohla jako práci dělat věci, které mě baví," svěřila Denisa.

Natálka má jasněji. "Líbí se mi divadlo, protože tam je všechno - zpěv, tanec i herectví. Ale baví mě vlastně i natáčení," smála se. Holky Grossovy jsou zkrátka obě multitalentované a ještě navíc skromné, protože za tohle konstatování svorně poděkovaly.

Reklama

Další články

Načítám