Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) oslavil 44. narozeniny a stále je starým mládencem. I když už by měl na rodinu nejvyšší čas, po jeho boku žádná žena není. "Moji kolegové Vojtkové, Roman a Pepa, už mají svoje Vojtkové, já jsem jednu Vojtkovou už také měl, Libušku, teď musím tu pravou zase najít," řekl Super.cz Vojtko, který narozeniny oslavil se svými kolegy po představení muzikálu Ples upírů.

"Narozeniny budou plné alkoholu, budou téct potoky. 44 je zajímavý číslo," usmál se Vojtko, který od producenta Františka Janečka (79) dostal nádherný upírský dort. Nechal mu ho vyrobit a poslat do divadla, sám se ale oslavy nemohl kvůli zdravotním problémům zúčastnit.

A jak plánuje svoji budoucnost, co se žen týče, Vojtko? "Už by to mělo přijít, ale já se vztahů hrozně bojím. Žádná žena po mém boku není, ve výhledu mám pár dívek, se kterými bych asi byl ochoten sdílet rodinný život. Uvidím, jak konkurzy dopadnou," usmíval se.

"Už nedělám konkurzy do divadla, tak je dělám na ženskou. Hlavně ale musí přeskočit jiskra, pár už jich proběhlo, tak doufejme, že i dál to bude jiskřit," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám