Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již před časem informoval, jedno z do té doby nejstabilnějších uměleckých partnerství mezi zpěvačkou Terezou Vágnerovou a producentem Filipem Janečkem nečekaně krachlo. Snad všichni jejich kamarádi si ale mysleli, že spolu ti dva byli tak dlouho, že se k sobě zase po čase vrátí. Jenže se ukázalo, že už to nejde.

Filip, syn Františka Janečka (79), se na premiéře Plesu upírů ukázal s novou krásnou slečnou, a i Tereza, která je dcerou podnikavého hudebníka Karla Vágnera, se krátce nato pochlubila s tím, že už má jiného!

Zatímco Filip skončil v náruči Anny, produkční v tátově agentuře, Tereza randí se svým zaměstnancem, architektem a grafikem Petrem. Svěřila se s tím na sociální síti jen dva dny po premiéře muzikálu, na níž se její ex producíroval s rukou kolem pasu své nové holky.

Vztah s Filipem ukončila v polovině loňského roku Tereza. Kdyby ale doufala, že ji bude přemlouvat k návratu, přepočítala by se. Filip, jenž se producentsky s otcem podílel na přípravě celého Plesu upírů, naopak vypadal, jako by mu spadl kámen ze srdce.

Snad oběma bude v nových vztazích fajn!

Reklama

Další články

Načítám