Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že Magda Malá (56) bude v připravovaném muzikálu Ples upírů, který se bude uvádět od 12. února v GoJa Music Hall, roli hostinské, už jsme informovali. A že zpěvačka dost hubla a ještě pořád hubne, také víme. Pro roli se to ale nehodí.

Zatímco v jiných divadlech si pro postavu kyprých hospodských vystačí s několika vrstvami sukní, a i v těch se zpěvačkám těžko chodí a dýchá, v produkci Františka Janečka (79) to nestačí. A tak si výtvarník Roman Šolc poradil jinak a výsledek vypadá opravdu autenticky.

Když jsme dorazi na první kostýmovou zkoušku Plesu upírů, všichni si zkoušeli své modely celkem v pohodě. Sem tam se něco muselo upravit, ale žádný problém nenastal. Ovšem Magda si užila svoje. Pod kostým totiž bude muset oblékat cosi, co připomíná nafukovací obleček pro simulaci zápasů sumo.

A když si přes molitanovou vycpávku ještě oblékla šaty, vypadala jako ze soutěže Miss baculka. Nejen, že to není moc pěkný pohled, ale zpěvačka se navíc na jevišti ještě pořádně zapotí. "Moje figura je komická, musím takhle vypadat a pro tenhle muzikál to ráda přežiju," míní ale Malá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám