Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marian Vojtko (51) po rozchodu s Alicí Janečkovou, dcerou hudebního bosse Františka Janečka (79), se kterou žil tři roky, novou lásku nenašel. I když se kolem něj točí neustále nějaké ženy, žádná ho nezaujala natolik, že by s ní vydržel déle než pár týdnů.

"Holku nemám. Celý léto jsem byl zaholkovanej, ale nevyšlo to. Neumím se zamilovat. Dlouho se odmilovávám, ale jinak jsem marnej. Nedá se nic dělat," řekl Super.cz Vojtko na kovbojské párty, kam vyrazil se svojí kolegyní z Fantoma opery Michaelou Gemrotovou (38).

A skvěle přizpůsobili i dress code. "Divím se, že jsem se nechal přemluvit, že půjdu za kovboje a ona bude moje lehká kovbojská holka," usmál se Vojtko, který nasadil i klobouk. Kdyby ho nosil častěji, hodně by ušetřil za transplantaci vlasů, kterou absolvoval už třikrát. "Pan doktor Hajduk ti pěkně poděkuje, přijde o kšeft," smál se Vojtko. "Na zimu to je dobrý, na léto to ale moc není. Klobouky nejsou nic pro mě," dodal s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám