Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na závěrečném představení sezóny muzikálu Fantom opery jsme viděli i dceru producenta Františka Janečka (79) a operní pěvkyně Terezy Mátlové (48), školačku Emily. "Trvala na tom, že když se nebude přes léto hrát, musí vidět obě sobotní představení," vysvětlila nám její maminka.

Domů se ale muselo brzo, protože Emilku čekal koncert v Rudolfinu, kde vystupovala s Kühnovým dětským sborem, v němž zpívá už od čtyř let. A už to přineslo výsledky i v rámci divadelního vystupování. Táta ji zatím sice do žádného z muzikálů, který produkuje, neobsadil, objeví se ale rovnou v Národním divadle.

"Také jsem chodila do Kühnova dětského sboru a také jsme účinkovali jako sbor v Jakobínovi. Ale měla jsem krátké vlasy, tak jsem byla za kluka. Emilka bude určitě holčička," svěřila nám Tereza, která přes léto odmítla všechny pracovní zakázky, aby se mohla věnovat pouze dceři. "Na začátku července odlétáme na Floridu, budu jenom za maminku, i když se budu muset ještě učit party do tří oper," řekla Super.cz.

I Emilka už se na prázdniny těší, i když do školy chodí moc ráda. "Určitě budu mít na vysvědčení jedničku," pochlubila se nám. A po prázdninách se půjde zase podívat na svého oblíbeného Fantoma opery, který se bude v GoJa Music Hall opět od září uvádět. Vstupenky už jsou v prodeji, a kdo si je koupí do konce června, může se těšit i na výraznou slevu.

Reklama

Další články

Načítám