Hlavní obsah
Článek

Veleúspěšný muzikál Fantom opery má novou hvězdu. Krásná sedmadvacetiletá brunetka Tereza Marshall je novou Christine. V sobotu zvládla parádně svoji velkou premiéru v GoJa Music Hall.

Producent František Janeček (79) si půvabnou Terezu vyhlédl až v Americe, kde zpěvačka žije se svojí rodinou. Fantom opery ji ale na nějakou dobu uváže v Česku. Kvůli nádherné roli měsíce tvrdě dřela, role ve Fantomovi pro ni byla velkým snem. "Byla to velká výzva a jsem nadšená, že mohu být novou Christine. Přípravy byly velmi náročné, ale stálo to určitě za to," řekla Super.cz Tereza Marshall.

„Obrovsky náročný byl pro mě balet. Musela jsem strávit měsíce cvičením, které občas až bolelo. Za každou náročnou choreografií jsou tady týdny potu a dřiny,“ dodala zpěvačka.

„Věřím, že Tereza přinese do našeho už tak výjimečně kvalitního souboru další barvu, která bude zpestřením stávajícího spektra. Řada diváků se totiž na Fantoma vrací už poněkolikáté a my jim chceme neustále nabízet něco nového,“ pochvaluje se František Janeček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám