Hlavní obsah
David Zápal
Článek

S ženami to vždy uměl, přesto je ale i tak třeba smeknout klobouk před tím, jak je dokáže okouzlit! Leoš Mareš (47) slaví dvouleté výročí vztahu se svou přítelkyní Monikou Koblížkovou (43) a při té příležitosti se pochlubil snímkem, jenž dokazuje, jak odvážně bleskurychle ji sbalil!

Bylo třináctého června 2015 a Leoš s Monikou se čerstvě po rozchodu se svými předchozími partnery každý zvlášť objevili na svatbě stylisty Filipa Vaňka (46), který ani chvilku nedoufal, že by se mu v nejhezčí den života jeho přátelé takhle spárovali!

„Na to, že se tady známe s Monikou Koblížkovou asi pětadvacet minut, je to slušná fotka,“ vzpomíná Leoš, který na snímku už drží svou současnou přítelkyni majetnicky za bok. Tak trošku využil situace.

„Ale co jsem měl dělat? Začalo mrholit a Monice bylo chladno,“ vysvětluje, proč jí půjčil i sako.

Vypadá to, že tenhle vztah byl trefa do černého. Veřejně se aspoň neví o tom, že by mezi Leošem a Monikou panovaly podobně bouřlivé vztahy, jaké zažíval Mareš v minulosti. Užívají si života, jezdí spolu po celém světě a módní redaktorka Leoše také naučila zdravému životnímu stylu, který vyměnil za časté paření. Začal nejen běhat, ale také cvičit, díky čemuž si vypracoval výbornou figuru.

Nedávno se také moderátor po letech konečně rozhoupal i k rozvodu. Jestli kvůli tomu, že by opět chtěl vejít do stavu manželského, o tom lze jen spekulovat. Zdá se ale, že s Monikou našel to pravé štěstí!

Reklama

Další články

Načítám