Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaromír Jágr (52) se svojí přítelkyní Veronikou Kopřivovou (33) v neděli v odpoledních hodinách opustili Karlovy Vary a ihned je nahradil další hvězdný pár. Do lázeňského města přijeli Leoš Mareš (47) s přítelkyní Monikou Koblížkovou.

"Když jsme přijeli na hotel, ubytovali jsme se a já vyšel poprvé na balkón, tak dole akorát Jaromír nasedal s přítelkyní do auta a odjížděli. Vtipná náhoda," řekl Super.cz Mareš, který si s Monikou, s níž slaví roční výročí, bude Vary užívat poprvé.

"Chceme si to užít, jsme spolu tady poprvé, přes den budeme korzovat a chodit na filmy," říká Leoš. "Nervozita byla, ale už si to užívám a těším se na oplatku," usmívá se Monika, která si do Varů přivezla patery šaty.

První pudrovou róbu vynesla na párty Unicredit banky. "Styling mi jako vždy dělal Filip Vaněk (46), je nejlepší. Připravovala jsem se asi dvě hodiny," dodala Monika Koblížková.

Na filmovém festivalu si užijí nejméně tři dny. "Přijeli jsme na tři dny, možná víc. Moderuji dvě akce na kolonádě a uvidíme, jak dlouho ještě zůstaneme," upřesňuje Mareš.

Reklama

Další články

Načítám