Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz jako první informoval, Leoš Mareš (47) po rozchodu s Petrou Faltýnovou zažívá opět lásku. V jeho náručí teď usíná pohledná módní redaktorka Monika Koblížková (34), s kterou vyrazil na velmi luxusní dovolenou v Řecku. Podívejte se na fotky kočky, již si Leoš hýčká!

Dvojice se seznámila v červnu na svatbě módního stylisty Filipa Vaňka (46). Mareš využívá jeho služeb, Monika patří mezi Filipovy nejlepší kamarádky. „Nikdy do té doby jsme se nepotkali. Je to jak z romantického filmu. Oba jsme byli single, od té doby jsme spolu,“ napsal Super.cz Mareš z dovolené a popírá tím tak tvrzení některých médií, že snad Koblížková kvůli němu měla zrušit svatbu.

Jeho nová partnerka pracuje jedenáct let ve společenských magazínech jako kosmetická a módní redaktorka, v současnosti hlavně vymýšlí a kompletně produkčně zajišťuje focení módních editorialů. A přízně bohatého moderátora, jehož příjmy si většina Čechů neumí ani představit, natož na ně dosáhnout, si užívá.

„Nikdo to neplánoval, nikdo tohle nečekal,“ poslala nám stručnou esemesku samotná Monika Koblížková, která má za sebou několik vztahů, nikdy však prý podle její hodně dobré kamarádky nerandila s nikým tak známým, takže Leoš snad může být v klidu, že patrně nepůjde o žádnou sběratelku trofejí celebrit.

Reklama

Další články

Načítám