Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní událost s přesahem na téma udržitelnosti a na podporu české a slovenské módní scény v čele se stylistou Filipem Vaňkem, módního návrháře Borise Krále a návrhářky Zuzany Kubíčkové, si nenechala ujít řada známých osobností.

Na červeném koberci se objevila také topmodelka Daniela Peštová (53), která nedorazila v doprovodu svého partnera Pavola Habery (62), ale nejstaršího a fešného sedmadvacetiletého syna Yannicka, který svou maminku už dávno přerostl přes hlavu. Yannicka má Daniela z předchozího vztahu s Italem Tommassem Butim.

Topmodelka zvolila elegantní a nadčasový outfit, tedy bílou košili a černé kalhoty. Doplňkem jí byly nejen perlové šperky, ale také brýle, ve kterých působila jako hollywoodská hvězda.

Ani její syn nešlápl vedle, co se týče výběru outfitu. Je totiž znát, že má svůj osobitý styl již vyhraněný a s aktuálními trendy je dobře obeznámený. Maminka se synem tak tvořili sehrané duo.

Módní sešlost navštívila také vždy elegantní a stylová Jitka Schneiderová (51). Herečka vzala do společnosti svou krásnou dceru Sofii Annu, kterou má z prvního manželství s hercem Davidem Švehlíkem.

Sedmnáctiletá Sofie Anna už svou maminku přerostla přes hlavu. Jablko nespadlo daleko od stromu nejen co se týče půvabu, ale také talentu. Nedávno se totiž Sofie Anna objevila po boku své maminky v divadelní hře, kde si zahrály matku s dcerou v představení Absolvent.

Reklama

Další články

Načítám