Hlavní obsah
Článek

Předloni na Štědrý den porodila Marie Renčová svému manželovi Filipovi (58) dceru Sofii. Šestnáctiměsíční holčička je pro ni středobodem vesmíru, ale už se polehoučku začíná vracet k práci. Mohli jsme ji vidět například v seriálu Krejzovi.

„Začínám malinko fungovat. Objevila jsem se v seriálu Krejzovi, nějaké další natáčení mě čeká, ale jsou to spíš menší věci,” říká Marie, které v nepřítomnosti pomáhají s péčí o dceru její maminka, sestra nebo nevlastní maminka manžela.

„Snaží se i Filip,” dodala s úsměvem. Stěžejní váha péče o dceru je ale na mamince. „Snažím se Marušce pomoct. Devadesát procent starostí o Sofii je ale na ní,” přiznal se nám režisér na zkoušce manželčiných šatů v butiku Natali Ruden.

Známý režisér se snaží věnovat tomu, co umí nejlépe. „Musím pracovat a starat se o to, abych zajistil ekonomické zázemí,” říká Filip.

S příchodem rodičovství se život umělce výrazně proměnil. „Přišla únava. Taky jsme se museli přestěhovat do většího bytu. Přišel také pocit zodpovědnosti, člověk nemyslí jen za sebe, ale za tři,” říká režisér.

Ptali jsme se ho, jestli by si přál ještě dalšího potomka. Zatím to podle všeho na další rozšiřování rodiny nevypadá. „Až když se naskytne něco dalšího k bydlení, tak možná ano,” usmíval se Filip Renč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám