Hlavní obsah
Článek

Narození první nemanželské dcery Natálie (16) si Filip Renč (58) nemohl pořádně užít. Je proto logické, že těhotenství Marie (30), kterou nedávno pojal za manželku, prožívá naplno.

Na křtu knihy Haliny Pawlowské s názvem Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci známý režisér prozradil, že se chystá s manželkou ještě před porodem přestěhovat do nového příbytku. „Hledáme nový byt. Bydlím ve čtvrtém patře bez výtahu, jak tam ale maminka má dostat kočárek? Na konci roku se tedy budeme stěhovat, protože budeme taky rodit,” svěřil se deníku Blesk režisér. Ten na 18. ledna plánuje premiéru filmu Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, který je adaptací knihy Haliny Pawlowské.

Mimoděk Filip na křtu prozradil víc, než sám chtěl. „Tak třeba to vyjde, že se Sofie narodí na premiéru,” vypustil ze sebe charismatický filmař. Když už to bylo venku, tak se rozpovídal o jménu holčičky, které sám vybral. „Sofie se mi vždycky líbila, ale nikdy jsem žádnou nepotkal. Jsem rád, že žena se mnou souhlasila, takže dcera se bude jmenovat Sofie Marie,” uvedl natěšený tatínek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám