Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Všichni si mysleli, že se snad do konce svého života neusadí, ale vše je jinak! Režisér Filip Renč (58) v pátek pojal za manželku svou o 23 let mladší těhotnou přítelkyni Marii Kružíkovou.

Obřad za účasti jen pár nejbližších probíhal v pražském Arcibiskupském paláci u Pražského hradu.

Svatební hosté se poté přesunuli na nedaleký Strahov, kde ve slovutném klášteře probíhá svatební hostina.

„Ženichu Renčovi šel za svědka jeho dlouholetý kamarád, režisér Zdeněk Zelenka. Mezi hosty byla i herečka Jiřina Bohdalová či manželé Nikol Kouklová s Karlem Heřmánkem juniorem,“ informuje Blesk. Snímky na památku novomanželům tvořil fotograf celebrit Jakub Ludvík.

Renč s Maruškou, které se jako jediné z jeho dosavadních přítelkyň podařilo dostat ho před oltář, čeká holčičku.

„Oba jsme k tomu dospěli. Pro rodinu je to takovej základ. Aby spolu lidi byli duševně i papírově. Myslím, že to dítě ocení rodinu," vysvětlil režisér nedávno.

„Budeme mít náročný podzim. Filip bude dokončovat film Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, do toho si plánujeme svatbu a miminko se má narodit v lednu, kdy bude premiéra. Tak snad to všechno zvládneme ve zdraví,“ smála se budoucí maminka Maruška Kružíková při rozhovoru v srpnu.

O tom, že ti dva patří k sobě, informoval jako první Super.cz. „Ano, žijeme spolu,“ řekl nám režisér loni v listopadu.

Dřív chodil například s moderátorkou Novy Kristinou Kloubkovou, zpěvačkou Šárkou Vaňkovou či produkční Jarmilou Tabačkovou.

Zprávu o tom, že se vdala, dnes zveřejnila také zpěvačka Ewa Farna.

Reklama

Další články

Načítám