Hlavní obsah
Článek

Na křtu knihy Haliny Pawlowské (69) s názvem Tři metry vášně se to hemžilo známými osobnostmi, nechyběl zde ani Filip Renč (58), který se spisovatelkou v tomto období úzce spolupracuje. Režisér se před naší kamerou vyznal z milostného pocitu k Halině.

„Máme spolu milostný vztah,” šokoval nás svým prohlášením Renč, který následně svůj postoj vysvětlil: „Oba máme rádi literaturu a film a kutáme jeden scénář, který bychom spolu příští rok na jaře chtěli začít točit. Hledáme lokace, Halinka bude dělat čtvrtou verzi scénáře, čekají nás castingy, hledáme hlavní představitele. Jmenuje se to Proč jsem se ještě neoběsila,” říká.

Sice jsme vás informovali o tom, že známý český playboy randí s herečkou Marií Kružíkovou, něco ho ale na populární české spisovatelce a moderátorce přece jen přitahuje, to by přece neříkal toto: „Bohužel jsme spolu ještě nestrávili noc, na večer vždycky odcházím. Je to něco nového, ona je bezvadná. Hlavně, co se mi na ní líbí jako na scenáristce, je, že se těší na názory režiséra. Halina je konstruktivní a sebekritická a je fajn s ní pracovat.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám