Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karolina Gudasová (31) se jako malá chtěla stát krasobruslařkou, ovšem nyní má na svůj věk odstartovanou velmi zajímavou kariéru herečky a zpěvačky. Momentálně zkouší hlavní ženskou roli v muzikálu Mefisto, ovšem nezanedbává ani svého partnera, hokejistu Michala Neuvirtha.

S Michalem se stále ještě poznávají, ale už ze začátku vztahu si museli vyjasnit pár pravidel. Karolina během své kariéry přijde do styku s mnoha muži a vzhledem k tomu, že je Michal poměrně často v zámoří, otázka důvěry musí být základním pilířem vztahu. „Michal na začátku trochu žárlil, ale zejména proto, že nevěděl, co může od mé práce očekávat. Teď už si ale zvykl a hlavně nemá k žárlení důvod,“ vysvětluje Karolina.

Karolina je mladá dívka, a i když tráví převážnou většinu svého času hraním, zpěvem, učením a schůzkami, chce si také užívat života naplno. Se svým novým přítelem již byli na romantické dovolené na Sardinii. Čeká je tedy ještě jeden výlet do zahraničí a pak už jen poslední společný měsíc, než Michal odletí zpět do Ameriky.

„Jako výhodu vnímám to, že jsem si s sebou nevzala scénář, takže jsem si dovolenou náramně užila a nemusela jsem se denně učit,“ uvedla Karolina. Jediné, v čem se musela držet, bylo jídlo. Tento příkaz zazněl od režiséra Mefista Filipa Renče. "Hned mi řekl, že jestli se chystám na dovolenou, tak ať se držím a nepřiberu,“ smála se zpěvačka.

Michal bude na premiéru muzikálu Mefisto, která se koná na začátku listopadu, v USA, a tak Karolina doufá, že mu jeho tréninkový plán dovolí se alespoň přijet podívat na některou ze zkoušek, a Karolinu tak podpořit: „Vysvětlila jsem Michalovi stručně děj a byl vcelku překvapen, například že má postava Markétky je dohnána okolnostmi k vraždě vlastního dítěte. Vzbudilo to v něm velkou zvědavost, a proto by mne chtěl vidět alespoň při zkouškách,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám