Hlavní obsah
Článek

Režisér Filip Renč (58) se očividně při natáčení kampaně pro Ministerstvo dopravy, která drastickým způsobem upozorňovala na příčiny nehod, nepoučil. Sám by totiž mohl vystupovat jako odstrašující příklad.

Včera měl filmař, který stojí za snímky Requiem pro panenku či Román pro ženy, nejspíš naspěch, a usedl za volantem ve stavu, jaký naše zákony nepovolují. „Můžu potvrdit, že kolem půl osmé dopravní policisté kontrolovali muže, kterému provedli dechovou zkoušku na alkohol. A ta byla pozitivní,“ řekl pro Blesk.cz mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Server poté totožnost režiséra potvrdil.

Filip Renč byl v opilosti přistižen v Křižovnické ulici v Praze 1 a nyní se jeho prohřešek bude řešit v přestupkovém řízení. V neprospěch oblíbeného umělce prezidenta Miloše Zemana hraje fakt, že v roce 2010 odjel od nehody, již zapříčinil, a poté odmítl dechovou zkoušku. Tehdy přišel na půl roku o řidičák a musel zaplatit 28 tisíc korun. Renč se očividně svou kampaní Nemyslíš, zaplatíš! nepoučil a za svou chybu bude platit znovu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám