Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Simona Stašová (69) emotivně prožívala předpremiéru televizního filmu Sebemilenec, který byl natočen podle románové předlohy zavražděné spisovatelky Simony Monyové.

Režisér Filip Renč (58) si pro ni ve filmu, který sám řadí do žánru psychohororu, připravil opravdu náročnou roli.

Stašovou představil až v obnažených polohách, a to doslova. Stašová coby majitelka psího salonu Libuše potká muže, do kterého se rychle zamiluje, ale již po pár měsících touží jen po jeho smrti.

Renč sympatickou herečku neváhal ve filmu svléknout. A Stašové to zjevně vůbec nevadilo. Na projekci snímku, který se věnuje tématu domácího násilí, se herečka k Renčovi neustále tulila, laškovala s ním a skládala mu komplimenty. Ani Renč, jenž si pochvaloval hereččin profesionální výkon, nešetřil něžnostmi. Při výběru hereckých osobností ostatně sázel na jistotu.

„Je to bezesporu herecký film, ve kterém naplno spoléhám na schopnosti, možnosti a tvůrčí invenci Simony Stašové,“ prohlásil režisér. Film je věnován památce zavražděné spisovatelky Simony Monyové, jejíž osud Filip do scénáře zapracoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám