Hlavní obsah
Článek

Oba mají své partnerky nebo manželky i děti, a přesto se spolu ocitli v posteli. Herci Martin Zounar (56) a Filip Blažek (50), kteří spolu hrají jak na zájezdech, tak i v nově zrenovovaném pražském Divadle Metro, jsou nejenom kolegové, ale i kamarádi a sousedi. Teď spolu vyrazili na víkendový výlet na motorky na severní Moravu.

„Občas nás to chytne, necháme ty naše holky doma a jedem s Fílou na výlet. Teď jsme dali Harley Davidson Ostrava a byla to jízda,“ prozradil Martin Zounar, který se už těší, jak si se svým sousedem ze Slivence, kde oba asi sto metrů od sebe bydlí, zase zahraje v divadle.

„Hrajeme spolu komedii Úvěr jak v Divadle Metro, tak i na zájezdech, chystají se další věci. No, a protože toho oba máme hodně, občas to chce vypnout a dát si relax,“ dodal Filip Blažek.

Svými fotkami maličko zaprovokovali i na sociálních sítích. „Hlavně ta, jak jsme tam spolu v posteli, na tu bylo nejvíc ohlasů. Ale jinak se nám pořád líbí baby,“ dodal s humorem sobě vlastním Martin Zounar, který třeba v komedii Osm eur na hodinu hraje transvestitu, v Dvou nahatých chlapech svádí kolegu Martina Krause a ve stejném divadle s režisérem Antonínem Procházkou chystají na podzim premiéru komedie Na Vánoce budu gay...Jak je vidět, herecky nemá problém vůbec s ničím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám