Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blížící se premiéry komedie Úvěr se Filip Blažek (50) už nemůže dočkat. Kvůli pandemii byla totiž mnohokrát odložena. „Premiéra měla být asi před rokem. Neustále se to přesunovalo, přezkušovalo. Doufejme, že do 8. března, kdy by měla být premiéra, se něco nezmění,“ vyjádřil své přání herec.

V době pandemie přišel Blažek o spoustu pracovních příležitostí. Dokáže si ale uěvdomit i to pozitivní, co doba přinesla. „Člověk vidí děti i v normálním provozu. Trávil jsem čas s rodinkou, což je úchvatný. Taky člověk zaznamenal změny ročních období, což v díře (divadlo, pozn. red.) nepoznáte,“ řekl herec.

Představitel Toma Buriana ze seriálu Slunečná se snažil také sportovat, ale cítí limity. „Na zahradě jsem si vytvořil hrazdu, aby bylo kde cvičit. Sportoval jsem na hranici možností. Nestíhám dělat thajský box, který mám rád. To mě strašně trápí, protože je náročné to zase nahazovat zpátky. Zvlášť jak je člověk starej.“

Na starost o svou tělesnou schránku tedy nemá moc čas. „Teď moc ne. Snažím se jinak hýbat. Občas si zaklikuji, nebo si jdu zaběhat,“ říká Filip Blažek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám