Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec Filip Blažek (50) se nedávno stal už trojnásobným otcem. Jeho manželka Jolana mu porodila dcerku Filipu. A tři měsíci od porodu vyrazila s manželem do společnosti.

Sympatický páreček si nenechal ujít premiéru divadelní hry Smolíkovi a jejich podivuhodné dobrodružství, kterou uvedlo pražské Divadlo Studio DVA. Paní Jolana má s Filipem Blažkem ještě dceru Johanu a jak přiznala, mateřství si po deseti letech od narození první dcery nadmíru užívá. Však se jí také podařilo zhubnout a cítí se skvěle.

„Ještě potřebuju shodit, ale zvládám to dobře a po deseti letech si to moc užívám. Malá je skvělá a úžasná,“ rozněžnila se před kamerou Super.cz Jolana Blažková, která do divadla původně vůbec neměla jít.

„Chtěli jsme vzít dceru Johanku, ale odjela nečekaně na školu v přírodě, uvolnilo se tam místo, tak jela s dětmi, jinak měla jít s tatínkem. Tak jsem teď místo ní já,“ dodala.

Filip Blažek prý své ženě doma pomáhá. A troufne si i na přebalování. „Když je tatínek doma, tak pomáhá, a přebalování se nezapomíná,“ měl jasno Blažek, který má z partnerství s herečkou Lucií Benešovou ještě syna Luciána.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám