Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dva dny před silvestrem odjela zpěvačka Fergie (49) z letiště v domovském Los Angeles do ještě teplejších krajin. Společně s manželem Joshem Duhamelem (44) a několika přáteli si k oslavám příchodu nového roku vybrali Havaj, konkrétně oblíbený ostrov Maui.

Ozdoba skupiny Black Eyed Peas a její choť, známý ze série Transformers, zřejmě nechali tříletého syna Axla Jacka prarodičům či chůvě na hlídání a udělali si tak oslavu silvestra ‚jako za svobodna’ pěkně jen s kupou přátel. Stylový páreček se tak po delší době opět předvedl v celé kráse na pláži. Zpěvačka s rodným jménem Stacy Ann Ferguson rozdávala úsměvy a v tmavomodrých bikinách odhalila postavu, o které si může nechat zdát spousta dvacítek.

Josh a Fergie patří mezi nejstabilnější páry šoubyznysu. Randit spolu začali v roce 2004, poté co se zpěvačka objevila se svou skupinou v jeho show v Las Vegas. Ke svatbě došlo o pět let později v Malibu. Jedním z důvodů jejich pevného svazku může být i víra, oba jsou katolíci a navštěvují kostel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám