Hlavní obsah
Článek

Vitalitu a životní elán by Felix Slováček (80) mohl rozdávat plnými hrstmi i o generaci mladším mužům. Známý saxofonista se na premiéře filmu Jan Žižka prezentoval jako lev salonů utržený ze řetězu. Na akci se tulil především k vnadné podnikatelce z Brna Lence Dragounové a její kamarádce Petře Barešové.

Ač jeho nenechavé ručky šmátralky byly v pohotovosti, dámy se dušovaly, že jsou pouze Felixovy kamarádky. „Kdyby Felix bral tantiémy za to, co o něm napíše bulvár, tak už jsi s ním mohla být na Riviéře,“ říkala Barešová v pořadu ShowTime Dragounové, k níž se Slováček vinul.

Samotný hudebník byl ale nadšen. „My se s Lenkou známe asi dvacet let, já jsem šťastný člověk, užívám života, mám radost ze života a radost z toho, že mám kolem sebe tak krásné přátele,“ rozplýval se Slováček. „A na Riviéře bych ležel s Brňačkou i s tebou,“ říkal směrem k Petře Barešové. Snad aby další dámu neopomenul.

Jeho právoplatná manželka Dáda Patrasová (67) na premiéře chyběla. A K Felixovým divočinkám na večírku měla jasnou odpověď. „Nebudu se k tomu vůbec vyjadřovat,“ zůstala nad věcí.

Samotná Dragounová přitom původně přišla na premiéru po boku dabéra Zdeňka Mahdala, večírek už ale vynechal. Toho ostatně doprovázela i na narozeniny Vlasty Korce. „No ale ten šel spát,“ omlouvala jeho nepřítomnost rozjařená blondýna, z níž byl Slováček celý paf.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám