Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se potkali se zpěvačkou Annou Slováčkovou (28), opožděně jsme jí popřáli k jejím sedmadvacátým narozeninám. Zajímalo nás samozřejmě, zda je pořádně oslavila a sešla se s rodinou, s tátou Felixem Slováčkem (80) a maminkou Dagmar Patrasovou (67).

"Já slavila pracovně, měli jsme zrovna koncert s kapelou, ale o týden dřív mi jako překvapení udělala narozeninovou oslavu moje nejlepší kamarádka. Byl to úžasný večer, viděla jsem všechny, které mám ráda, a ani jsem nedoufala, že by se kvůli mně takhle sešli. S rodinou jsme oslavu neměli, ani jsme to neřešili. Už si na to doma nehrajeme, že bychom potřebovali extrémně slavit zrovna sedmadvacetiny," svěřila Slováčková.

Podle nás by měla naopak slavit o to víc, vzhledem k tomu, že se jí podařilo překonat zákeřnou nemoc.

"Myslím, že tohle budu slavit, až uběhne těch pět rizikových let. To bude co slavit. Teď mi vlastně bylo spíš líto, že už je mi dvacet sedm a třicítka klepe na dveře," vysvětlila s tím, že ale určitě oslaví nový videoklip k písničce o nočních můrách a depresích, kterou natočila s kapelou a sama si k ní napsala text. Světlo světa by měl spatřit 31. srpna.

Reklama

Další články

Načítám