Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že Felix Slováček (80) nadobro utnul veškerý kontakt s Lucií Gelemovou (41). Poté, co se výtvarnice objevila po boku jiného muže, s nímž měla přespat na hotelovém pokoji, se saxofonista pořádně naštval. Gelemovou donutil, aby se odstěhovala z bytu, který jí stále platil, a ve svém rozhořčení na ní v médiích nenechal nit suchou. Neubránil se ani vulgárním nadávkám.

Slováček se po rozchodu vrátil do domu ke své manželce Dagmar Patrasové (67). Poté, co se dozvěděl, že jeho bývalá přítelkyně strávila noc s jiným mužem, se podle Blesku měl Patrasové omluvit a slíbit jí, že jí vše vynahradí. V médiích koluje zpráva o velkém návratu. Co na to říká Dáda?

„Promiňte, já se musím smát. My jsme nikdy nepřestali být pár. K žádnému návratu nedošlo, Lucie Gelemová byla jen milenka,“ řekla Super.cz Patrasová (67).

Lucie Gelemová není jediná, která si o sobě vyslechla nelichotivé narážky, čas od času se Slováček pustí také do své manželky, která k tomu dodává: „Jemu bude 80 let, to je celé,“ říká Patrasová bez dalšího komentáře.

Výtvarnice je u nich doma tabuizované téma, a tak tomu prý bylo vždycky. „Nikdy se o ní doma nebavil, protože nebylo naprosto co řešit. Tam už je to zero, nula. Ta paní je nula,“ dodává bez okolků Dagmar Patrasová.

Reklama

Další články

Načítám