Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na obnovené premiéře muzikálu Fantom opery jsme se potkali i s výtvarnicí Lucií Gelemovou (41). Ta dorazila s kamarádkou. Ale její expřítel Felix Slováček (80) je prý do divadla dovezl. "Sám nemohl jít. Já se těšila, ještě jsem Fantomova neviděla," řekla Super.cz.

"Vídáme se pravidelně, ale bohužel měl jinou akci. Zdravotně je na tom velmi dobře. Byť se některé koncerty ruší, dál hraje a vystupuje tam, kde se dá. Myslím, že je spokojený," míní Lucie, která nedávno svému expartnerovi v podstatě zachránila život při jeho zdravotním kolapsu.

Zeptali jsme se i na její současné pracovní aktivity. Věnuje se hlavně malování. "Skončila mi výstava v Obecním domě, kde jsem vystavovala obrazy současných politiků ku příležitosti voleb. Dopadlo to výborně, i když ta myšlenka nebyla z mé hlavy. Portréty už nejsou k mání. Doufám, že se dostanou do správných rukou a konkrétně paní Schillerová už svůj portrét vlastní a moc se jí líbí," pochlubila se Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám