Hlavní obsah
Článek

Na tyhle křivky by měla mít zbrojní průkaz. Je to pár týdnů, co Lucie Gelemová (41) a Felix Slováček (80) potvrdili rozchod. Známý muzikant a výtvarnice zůstávají stále přáteli. Pohledná brunetka je tak nyní nezadaná, není ale pochyb o tom, že nebude mít nouzi o nápadníky.

Lucie se kromě jiného může chlubit skvělou figurou, kterou jí lze závidět. A to navzdory své zálibě v pečení a sladkých dezertech. „Potřebu věnovat se nějakému sportu jsem nikdy neměla. Ráda spojuji příjemné s užitečným, tzn. ráda jezdím na kole hezkou krajinou, zkoumám nové trasy a nejraději trávím volný čas procházkami v lese, sběrem hub, borůvek apod.,“ svěřila se Super.cz Lucie, která často tráví čas v kuchyni.

„Ráda peču a jím sladké dobroty,“ dodala Gelemová, která volné dny tráví na jihu Čech, a to koupáním v rybnících, vyjížďkami na kole a také malováním. „Malování obrazů je svým způsobem také výdej energie,“ říká Lucie.

„Léto trávím stále částečně v Praze a částečně v jižních Čechách. Nemám rozhodně v úmyslu pálit mosty, neboť i naše hlavní město mám ráda, zažívám zde mnoho hezkého a mám tady přátele,“ prozradila brunetka, která se obejde i bez slunění u bazénu či moře a stačí jí krásy české krajiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám