Hlavní obsah
Článek

Po několika měsících se pochlubila pozitivní zprávou. Anička Slováčková (28) od loňského podzimu bojuje s rakovinou prsu. Dcera Dády Patrasové (67) a Felixe Slováčka (80) pravidelně chodila na chemoterapii, která jí v boji s nemocí pomáhá. Nyní se pochlubila tím, že má za sebou poslední návštěvu na onkologii.

„12/12. Uf. Škoda, že pod tou rouškou nemůžete vidět, jak velký mám úsměv. Víc k tomu teď nenapíšu. Jsem plná emocí - pozitivních. Nejvíce vystihuje moji náladu slovo: DĚKUJU,“ svěřila se herečka a zpěvačka na sociální síti. Přidala i fotografii, kdy se při své poslední chemoterapii zvěčnila a připsala, že se jedná o její poslední chemoterapii.

Anička se s tím, že bojuje se zákeřnou nemocí, svěřila hned na začátku léčby. Svým fanouškům pak pravidelně dávala zprávy, jak se jí v boji s rakovinou daří. Přestože přišla o vlasy a často se necítila dobře nebo byla unavená, nemoc ji nezlomila. S úsměvem na rtech stále koncertovala a natáčela Ordinaci v růžové zahradě, což jí dodávalo energii.

Reklama

Další články

Načítám