Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dáda Patrasová (67) už se pěkně naštvala. Slova jejího stále ještě manžela Felixe Slováčka (80), který ji chtěl zbavit svéprávnosti, protože by rád, aby se léčila s údajnou závislostí na alkoholu, herečku dohnaly k ráznému kroku. Už poněkolikáté Felixovi vyhrožuje rozvodem, jak potvrdila i Super.cz, když na otázku, zda se k tomuto kroku chystá, odpověděla stručným, ale jasným - Ano!

Patrasová svého muže osočila z toho, že ji chce odstavit od majetku.

„To, co Felix kolem mě dělá, co o mně říká, je šílené. Vrhá se na mě, protože potřebuje mou půlku majetku. Proto to všechno dělá. Pět let žije veřejně se zlatokopkou a oba mi škodí. Rozvádět se ale nechce, takže mám sraz s právníkem a tentokrát opravdu podávám žádost o rozvod,“ řekla Extra.cz Dáda Patrasová, jež nedávno v reakci na Felixovy ataky označila svého chotě za manipulátora s počínající demencí.

Felix Slováček promluvil o Dádě Patrasové a její možné léčbě.

Oba si tak nemají co vyčítat. Zda dojde k velké rozvodové bitvě, ještě uvidíme. Slováček by se rozvodu nebránil, ale moc se do něj nehrne.

„Pokud jde o mě a rozvod, tak můžu říct, že když to bude nutné, tak ano. Ale v jakém případě to nutné bude, na to nedokážu odpovědět," řekl Super.cz v pár dní starém rozhovoru. Tady to ještě bude hodně zajímavé...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám