Hlavní obsah
Článek

Muzikanta Felixe Slováčka (80) s přítelkyní Lucií Gelemovou (41) jsme potkali na openingu podniku jejich kamaráda Domenica Martucciho. "Už nás pozval i k sobě domů do Peschici, takže jsme rádi přišli. Je opravdu pohostinný," pochvalovali si.

Itálii a italské jídlo oba milují. "Také první dovolená, kam jsme spolu jeli, byla v Římě," zavzpomínala Lucie. "A u Domenica to bylo velice příjemné. Bydleli jsme u nich na zámku, stojí na takové vysoké skále, je odtamtud krásný výhled, pili jsme výborné víno," doplnil Felix a na naši kameru s partnerkou laškovali na téma, zda se Lucie cítila jako princezna.

Pokud jde o plány dvojice na léto, mají jasno. "Teď trávíme hodně času u nás na chalupě v jižních Čechách u Třeboně. Mně osobně je tam velmi dobře a doufám, že i Felixovi," začala Gelemová. Slováček má ale ještě další plán. "Od roku 1968 jsem každý druhý rok dělal turné po Španělsku. A teď jsem viděl na last minute skvělý zájezd a chci si splnit přání se po několika těch koncertních městech zpětně podívat," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám