Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhé štíhlé nohy, útlý pas a bujný dekolt. Tak s takovým arzenálem se objevuje zpěvačka Michaela Zemánková (37) na jevišti v novém muzikálu Kvítek mandragory. Kdo by si na pohlednou brunetku, která byla posledních pár měsíců sama, dělal zálusk, má už bohužel smůlu.

Zpěvačka totiž v poslední době jen září a rozhodně v tom není pouze nadšení z práce. Bývalá přítelkyně Felixe Slováčka mladšího, se kterým ukončila vztah loni na podzim, totiž přiznala novou lásku. „Je mi fajn, mám vedle sebe hodného přítele a jsem zamilovaná,“ svěřila se exkluzivně pro Super.cz po premiéře muzikálu Kvítek mandragory půvabná zpěvačka.

Se synem známého saxofonisty Felixe Slováčka (80) byla Míša zasnoubená a vychovávali spolu společného syna Rafaela. Láska jim však nevydržela. Po pár měsících, kdy byla Zemánková sama a svůj čas dělila mezi syna a zkoušení nového muzikálu, kde měla funkci nejen asistentky režiséra, ale zároveň hned několik rolí, se rozhodla, že je čas posunout se dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám