Hlavní obsah
Článek

Na křtu desky, které šla za kmotru, jsme s Dádou Patrasovou (67) probírali i její rodinné konstelace. Zajímalo nás, v jaké fázi jsou její vztahy s manželem Felixem Slováčkem (80). A kromě jiného nám prozradila, že od prosincové nehody, kdy řídila pod vlivem alkoholu, se sklenky nedotkla.

Z toho, že se měla na křtu s manželem, který na ni nahrával saxofon, potkat, rozhodně strach neměla. "My už se s Felixem potkali, protože byl dneska doma, kam normálně chodí. Nevidím problém, komunikujeme i přesto, co se děje, a co musí, chudák, říkat do médií," řekla nám Dáda.

Potvrdila nám i to, že Felix má dobré vztahy se všemi třemi svými dětmi - s dcerou René z bývalého vztahu, i s oběma potomky, které má s Dádou. "Není k udivení, že my dva spolu vycházíme hůř, po té pětileté bigamii," dodala.

Sama je ale spokojená se vztahem s Italem Vitem. "Vito je skvělý člověk. Jsem s ním v každodenním kontaktu a v životě mi Felix tolikrát nevolal jako Vito a nestaral se o to, jak se mám, co dělám, co jím, kde a kdy hraju nebo kam jdu. Prostě nádhera," svěřila.

Zajímalo nás, zda si dá ještě občas nějakou skleničku, protože na křtu pila nealkoholický sekt. "Od toho prosince jsem to úplně vypustila. A tam to byla blbá shoda okolností. Byly to Vánoce a rozhodil mě opět Felix, protože s námi strávil krásný Štědrý den a potom najednou vidím na Instagramu fotku z Budějovic, jak tam stojí s prskavkou pod stromečkem," vyprávěla.

"Mě to prostě hrozně rozhodilo, protože mi to přišlo nefér vůči celé rodině," vysvětlovala, proč si dala pár skleniček navíc předtím, než další den vyrazila autem na představení. "Ale bylo to v noci a myslela jsem, že už je to pryč za to dopoledne. A ono nebylo no. Špatně odbourávám a taky jsem nic nejedla a i to vadí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám