Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Anna Slováčková (28) si už několik let musí zvykat na to, že to mezi jejími rodiči nefunguje. Podívejte se na snímek, kdy z Dády Patrasové (67) a Felixe Slováčka (80) vyzařovala spokojenost a harmonie.

Psal se rok 2001 a manželé se na koncertě pochlubili dcerou, jíž tehdy bylo pouhých osm let. Od těch časů vyrostla do krásy a dala se ve stopách svých rodičů. Účinkuje v muzikálech a zazářila dokonce v show Tvoje tvář má známý hlas. Geny se v tomto případě nezapřou.

Vztah Dády a Felixe byl před 18 ještě plný lásky. Dodnes sice sdílí jednu domácnost, není však žádným tajemstvím, že mají jiné partnery. Rozvod neplánují, ale Felix už několik let do společnosti vyráží po boku výtvarnice Lucie Gelemové (41). Dáda našla útěchu v náruči Itala jménem Vito. Vypadá to, že manželé se předhánějí v tom, kdo z nich je spokojenější. Zamilované fotky sdílejí na sociální síti.

Partnerské vztahy nejsou v této rodině úplně ideální. Aniččin bratr Felix se loni na podzim rozešel se svou partnerkou Michaelou Zemánkovou. Dohromady je neudržel ani dvouletý syn Rafael Slavomír Felix. Anička je údajně zadaná, ale partnera tají.

Reklama

Další články

Načítám