Hlavní obsah
Článek

Už na vyhlášení České Miss překvapila její ředitelka Eva Čerešňáková štíhlou postavou. Nebude to ale asi jen z nervů po rozchodu s partnerem Martinem Ditmarem. Eva na sobě začala pořádně makat. A vidět to bylo na tenisovém turnaji.

Eva se spolu s mnoha dalšími hráči účastnila tenisového turnaje, který se konal v rámci karlovarského filmového festivalu. Sky Film Festival Tennis Cup 2018 proběhl na tenisových kurtech v Gejzírparku. Turnaj se tento rok hrál jako týmová soutěž ve čtyřhře. Celkem 8 týmů po 4-6 hráčích se ve dvou skupinách utkalo systémem každý s každým.

„Tenisový turnaj je jedním z tradičních bodů MFF KV a jsme velice rádi, že Sky Film Festival Tennis Cup doplňuje bohatý kulturní a společenský program festivalu,“ uvedl Kryštof Mucha, výkonný ředitel Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary.

Zahráli si zástupci partnerů, ale i fotbalisté Jan Koller, Pavel Kuka, Radek Bejbl, či osobnosti šoubyznysu, vedle Evy třeba Ota Baláž nebo Zdeněk Hrubý (52). Celý turnaj pak osobitým stylem moderoval Jakub Kohák, který zároveň stíhal i pozici hráče. Na závěrečném večírku vystoupil Felix Slováček (80), jehož doprovodila přítelkyně Lucie Gelemová (41).

Reklama

Další články

Načítám