Hlavní obsah
Článek

Málokdo ví, že má saxofonista a známý hudebník Felix Slováček (80) dceru z předchozího manželství. René Slováčková (40) je uznávanou dabérkou a slavného tatínka dlouhých třicet let nechtěla ani vidět, protože mu vyčítala, že se kvůli Dagmar Patrasové (67) rozešel s její matkou Alenou.

K usmíření došlo až před pěti lety a od té doby se Felix se svým nejstarším potomkem vídá. René si dokonce rozumí i s tatínkovou přítelkyní Lucií Gelemovou (41), která je o pět let mladší než ona sama.

Zřejmě je spojuje nepříliš lichotivé mínění o Dádě Patrasové. Gelemová Felixovu dceru pozvala i na svou výstavu obrazů a grafik s názvem Pohled do nekonečna. S René ochotně pózovala a bylo vidět, jak si s ní notuje.

Slováček tak mohl být blahem bez sebe. To syn Felix ml. (34) a dcera Anička (28), které má s Dádou Patrasovou, mají ke Gelemové spíše chladný vztah a jsou pochopitelně spíše na straně maminky, jež se nedávno pochlubila tím, že její stále ještě manžel Felix rodinu rozhodně nezanedbává a strávil s ní a dětmi Velikonoce na chalupě. A tam Gelemová samozřejmě chyběla.

Reklama

Další články

Načítám