Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme na narozeninovém koncertu Michaely Noskové (41) v GoJa Music Hall potkali její kolegyni Leonu Machálkovou (56), nemuseli jsme se do komplimentů nutit. Zpěvačka vypadá po loňských padesátinách snad nejlépe, co kdy vypadala. A stříbřité šaty od Taťány Kovaříkové, v nichž vystupovala, by si mohla málokterá, i mladší, žena dovolit.

"Míše jsem přišla zazpívat velmi ráda a ze srdce. Jsme na jedné lodi a beru to jako úplnou samozřejmost. Ostatně se známe už dlouho, poprvé jsme se, myslím, potkaly při muzikálu Jekyll a Hyde v Hudebním divadle v Karlíně a od té doby se setkáváme při práci pravidelně. Měly jsme si příležitost mnohokrát popovídat, seznámit se, sympatie přeskočily. V současné době spolu hrajeme už několikátou sezónu v muzikálu Mamma Mia!," vyprávěla nám Leona.

Zpěvačka momentálně pracuje na svojí vánoční desce, takže jsme ji podezřívali, že chladné počasí, které tak dlouho panovalo, zařídila ona, aby měla při pohledu z okna lepší inspiraci. "Těším se na řadu koncertů, které mě s mojí kapelou čekají, v červnu budu mít koncert se Štefanem Margitou (67). A budu mít i velké vánoční turné s bigbandem Felixe Slováčka (80)," vypočítala.

Reklama

Další články

Načítám