Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Saxofonista a známý hudebník Felix Slováček (80) je ze své výrazně mladší přítelkyně Lucie Gelemové (41) pořád celý paf. Ač s ambiciózní výtvarnicí chodí už čtyři roky, pořád se jí nemůže nabažit.

Stále ještě právoplatný manžel Dády Patrasové (67) je na prahu pětasedmdesátky (jubileum oslaví v pátek) stále velmi vitální a pro ženy má obrovskou slabost. A něžnůstky s Lucií si neodpustí ani na veřejnosti.

Naposledy osahával stehýnko své krásky v zákulisí narozeninového koncertu Dalibora Jandy (71). A stihl u toho i čile konverzovat. Inu láska kvete v každém věku a Felix si užívat opravdu umí.

A dokonce se ani ve svém věku nebrání dalšímu dítěti. "Pakliže bude moje žena a já budu schopen, tak asi jo. Jsem přesvědčený o tom, že se Lucie dožije toho, že bude mít děti. Otázka je, jestli u toho budu já, nebo nějaký jiný mladý muž. Nějaký život mám za sebou a počítám s tím, že se ještě budu chvíli držet v určité kondici,“ nechal se nedávno slyšet v rozhovoru pro Super.cz. Felix je zkrátka pořád akční muž v nejlepších letech.

Reklama

Další články

Načítám