Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dáda Patrasová (67) v neděli převzala cenu za dlouholetý přínos na poli tvorby pro děti a mládež a moderátor akce Petr Jančařík pěl ódy, jak to Dádě sluší. A neváhal si rýpnout do Felixe Slováčka (80): "Já se tomu Felixovi divím," rozesmál diváky v sále z pódia.

Dáda to prý ale přeslechla, protože se podepisovala. "To jsem přeslechla, nevnímala jsem to," řekla Super.cz Patrasová, která prý už manžela neřeší a užívá si s přítelem Vitem. "Mám se dobře, trávila jsem krásné prázdniny v Itálii, je mi líto, že můj přítel Vito se z pracovních důvodů nemohl zúčastnit tohoto předávání. Ale přijede brzy," prozradila.

Vztah na dálku prý zvládají. "Je to náročné kvůli našim povoláním. Ale vídáme se hodně často, všechno jde, když se chce. Když si vzpomenu na minulá léta strávená s mým manželem, který byl neustále pryč, tak se s Vitem možná vídám daleko častěji," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám