Hlavní obsah
Článek

Dáda Patrasová (67) promluvila o momentální situaci v domácnosti s Felixem Slováčkem (80). Zatímco Lucie Gelemová (41), milenka Felixe, tvrdí, že s muzikantem sdílí domácnost a žijí spolu, Dáda to vidí zcela jinak.

"Felix dneska spal doma, celý den byl doma, normálně fungujeme, po 37 letech společného života asi žádný bod mrazu nebude, ty situace vytváří ta paní. Jestli se Felix rozhodne, tak ať si s ní žije, já jsem se rozhodla, že už s ním žít nechci," řekla Super.cz rázně Dáda.

Po třech letech u ní nastal zlom. Felixe už ve svém životě nechce. "Jsem Býk, mám smysl pro rodinu, tři roky jsem si myslela, že se vyblbne a uklidní, ale i ten Býk jednoho dne, když pohár přeteče, řekne dost. A mně se to právě v těchto dnech děje. Říkám: ‚A dost!‘ " dodala Patrasová, které je nyní dobře s italským přítelem Vitem.

Felix se nechal slyšet, že Vito je velmi zámožný hoteliér. "To jsem se dočetla v novinách. Nevím, třeba to je pravda, když to Felix vypráví. Já se s ním o rozsahu jeho majetku nebavím. Pracuje v cestovním ruchu a je v létě velmi zaneprázdněn. To je celé, co bych k tomu řekla já," dodala Patrasová.

Reklama

Další články

Načítám