Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve svém oboru se zpěvákovi Ezymu Hýblovi (37) daří stále více a kupodivu se mu poštěstilo i v osobní rovině. Kromě toho, že letos zvládl získat titul MBA, tak zabodoval i v milostném životě.

Po koncertu v Košicích pořádaném v rámci turné ’Já Som Funky Tour’ s populárním slovenským kolegou Igorem Kmeťem potkal krásnou Simonu.

„Byla to taková náhoda, čekala na svoji kámošku, která byla na koncertu. Oslovil jsem ji a vzal si na ni místo telefonního čísla Instagram. Psal jí na něj, za měsíc byla další zastávka v Bratislavě, a tak za mnou dojela,” rozpovídal se Ezy o začátku vztahu, který poté pokračoval několikaměsíčním dojížděním.

„Nakonec se přestěhovala z Košic do mého malého mini bytu a bydlíme spolu. Po prázdninách začíná chodit na práva v Olomouci, což je krátká vzdálenost od našeho společného bydlení,” říká Ezy a jedním dechem s humorem dodává: „Teď nevím, jestli nejsem levnější, než koleje.”

Že to bude mezi Ezym a Simonou vážnější naznačují zamilované fotky, které zpěvák s hrdostí zveřejňuje prostřednictvím svého profilu na sociální sít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám