Hlavní obsah
Článek

V českém šoubyznyse se o slovo začíná stále více hlásit Ezy Hýbl (36). Zpěvák z Moravy se snaží zabodovat s písní Little Happy a klip k tomuto songu si právě na Super.cz zažívá svou premiéru. Jedná se o ústřední song k filmu Bony a klid 2.

Mladý frontman pop-funkové kapely EzyWay se rád a hojně spojuje s dalšími umělci a v případě této písně došlo ke spolupráci s Ondřejem Soukupem, který klip nejen produkoval, ale taky si v něm zahrál. „Celý hudební nápad je Ondřejův. Text složil náš kytarista Johnny a já jsem tomu dal hlasovou duši. Písnička je postavená na vokálech a celá melodie je hlasová," nechal se slyšet Hýbl.

Soukup se na vzniku klipu nepodílel jen produkčně, ale hrál i na baskytaru a dokonce si ve vizuálním ztvárnění písně sám zahrál. „Ezyho jako člověka a interpreta mám moc rád a jsem strašně rád, že jsem s ním mohl spolupracovat," nechal se slyšet Soukup, který je obvykle v exhibování před kamerou opatrný.

„Někdy je natáčení nutné zlo, někdy je to radost," říká Ondřej, pro kterého patřila tato příležitosti do druhé kategorie. V průběhu klipu, během kterého se zrychleně promítne celé druhé pokračování filmu Bony a klid, Soukup řádí s kytarou a na trampolíně skáče jako malé dítě.

A jak Ezyho hodnotí obávaný porotce ze SuperStar? „Neumím věštit z křišťálové koule, ale Ezy je strašně dobrej zpěvák a považuju ho po Vojtovi Dykovi za nový velký talent, který se na tomhle poli objevil."

Reklama

Další články

Načítám