Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jen rok a z úspěšné zpěvačky Ewy Farne (30) se stane třicátnice. V pátek si ale ještě užívá oslavu posledního roku mezi dvacátnicemi.

Oblíbená zpěvačka toho má na svůj nízký věk hodně za sebou. Však svou pěveckou kariéru odstartovala už v dětství a proslavila se jako náctiletá dívenka. Ve 13 letech nazpívala song Měls mě vůbec rád, který ji dostal na přední příčky hitparád, vydala svou první desku a téhož roku si odnesla svou první cenu v anketě Český slavík.

Z dívky s rovnátky se rázem stala hvězda první velikosti, která šlapala na paty starším matadorkám v čele s Lucií Bílou. Farna ovšem nepatřila k dětským hvězdám, které o pár let později vyhasnou jako neudržovaný táborák. Naopak patří u nás i v Polsku k nejpopulárnějším zpěvačkám.

Loni ostatně poprvé vyhrála anketu popularity Český slavík. Daří se jí také v osobním životě. S manželem Martinem Chobotem vychovává syna Artuše (3) a pětiměsíční dceru Ellu. Připomeňte si v naší galerii, jak Ewa Farna vypadala coby dospívající zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám