Hlavní obsah
Článek

Zatímco na udílení cen Grammy se světové hvězdy připravují i několik měsíců a světoví návrháři se předhánějí, který ušije lepší model, české ceny Anděl naše hvězdy příliš neřeší. Velkou večerní volí opravdu málokdo, přednost dávají ležérnějším modelům.

Jednoznačně nejvíce to slušelo Emmě Smetaně (36), která během večera vystřídala dva modely, oba z dílny návrhářky Vandy Jandy. Do detailu včetně účesu a doplňků vychytala outfit Ewa Farna (30).

Velkou večerní zvolila Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol. "Cítím se po dlouhé době krásně. O styling se mi postarala moje kamarádka, stylistka Gabriela, make-up a vlasy mi vytvořila Eliška Matějková. Velká změna proti Survivoru," řekla Super.cz s úsměvem Nikola.

Další účastnice Survivoru Iva Pazderková (44) krásné šaty pořídila na charitativním bazaru Lucie Bílé. "Zaujaly mě hned, navíc byly pro dobrou věc a o to je to krásnější," uvedla Pazderková.

Velmi elegantní byla také zpěvačka Sharlota, která rovněž sáhla po kousku z druhé ruky. "Šaty jsou ze sekáče," řekla nám.

Jak na tom byly ostatní hvězdy a kdo to nejvíce odfláknul? Podívejte se v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám