Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pěvecká show SuperStar jde do finále, po předtočených dílech se diváci, ale také soutěžící mohou těšit na živé přenosy. Těmi bude diváky provázet zpěvačka a někdejší porotkyně SuperStar Ewa Farna (30).

Za porotcovský stůl se Farna posadila v roce 2013 a stala se historicky nejmladší porotkyní této soutěže. Tehdy jí bylo dvacet let.

„Superstar slaví desátý ročník, já letos své 15. výročí na scéně. Jelikož i porotcování v Superstar bylo součástí mého vývoje a velký zážitek, rozhodla jsem se být nostalgicky součástí letošní výroční řady. Čtyři finální živé přenosy pro mě budou výzvou jiného druhu a těším se na emoce, které zcela jistě přinesou,“ řekla zpěvačka ke své účasti.

První finálový večer si budou moct diváci pustit v neděli 28. listopadu. O přízeň a postup do dalšího kola zabojuje deset finalistů.

Ewa Farna je na hudební scéně od roku 2006, kdy vyšel úspěšný hit Měls mě vůbec rád. Její kariéra poté začala strmě stoupat a popularitu si zpěvačka drží i dnes, patří k nejznámějším českým i polským interpretkám.

Před pár dny oznámila, že s manželem, hudebníkem Martinem Chobotem, čekají druhé dítě. Vychovávají syna Artura.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám