Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední týdny tráví Ewa Farna (30) především doma se svou rodinou. S fanoušky se pravidelně spojuje přes sociální sítě a po koncertních pódiích už se jí opravdu stýská. Každý rok totiž trávila začátek května před publikem a zpívala na majálesech. Letos tomu bylo jinak a místo toho vyrazila do přírody s kočárkem.

„Máj, to byly bezesné noci a spousta hudby,“ svěřila se Ewa na sociální síti. „Celkově vzato se nic nezměnilo. Po koncertu Shawna Mendese v kuchyni, Lizzo v ložnici a Harryho Stylese v koupelně jsem se vydala mezi své vlastní - ty, které také dávají mléko,“ dodala vtipně Farna a pochlubila se fotkou z procházky.

Na tu vyrazila spolu s několikaměsíčním synem Arturem na pastvu, kde také zapózovala. Jako řada jejích kolegů i Farna doufá, že příští rok nebude květen trávit na procházce mezi krávami, ale spolu se svou kapelou na koncertních pódiích. „Příští rok už na jevišti s vámi,“ dodala Farna, která doufá v lepší zítřky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám