Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani o prázdninách Nelly Řehořová (18) nezahálí a spojuje příjemné s užitečným. Odjela zdokonalovat svou angličtinu v rámci studijního pobytu na Maltu. Po škole pak stíhala relaxovat u moře, poznávat místní kulturu nebo zkoušet adrenalinové sporty. Na Instagramu se pochlubila svou sexy postavičkou v plavkách a je opravdu na co se dívat.

Tahle kráska na sebe upozornila jako muzikálová zpěvačka, vystupuje v Kvítku mandragory, nebo Kocourovi v botách, ale i jako dětská herečka. Zahrála si například v úspěšné komedii Špunti na vodě, kdy jí bylo v době natáčení patnáct let. Od té doby hodně vyspěla a stala se z ní opravdu nádherná slečna.

Stále víc se ale začíná prosazovat i jako sólová zpěvačka. Za sebou má úspěšnou tour jako předskokanka Michala Hrůzy a pro svou divadelní tour si ji vybrala i Ewa Farna (30). Na začátku července stihla odehrát se svou skupinou i pár festivalů, ale pak už dala přednost studiu. „I když zpívám v češtině, tak je pro mě důležitý umět alespoň dva jiné jazyky. Učím se anglicky a francouzsky, ale protože budu maturovat z angličtiny, tak jsem dala přednost angličtině,” pochlubila se Nelly, která si kurz angličtiny v zahraničí nemůže vynachválit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám