Hlavní obsah
Článek

Po velmi náročném období, které má Nelly Řehořová (17) za sebou, se rozhodla najít také čas na odpočinek a relaxuje v exotice. Mladá muzikálová zpěvačka se pochlubila fotkami v plavkách, na kterých vypadá opravdu božsky. Nutno říct, že Nelly má nejen krásný hlas, ale je také velmi sexy.

Poslední dobou ji veškerý čas vyplňoval muzikál Kvítek mandragory, ve kterém ztvárňuje jednu z hlavních postav. Ale vedle školy také usilovně pracuje na své sólové dráze. Má za sebou několik vystoupení, kdy si ji jako předskokanku vybral pro své tour Michal Hrůza. „Máme za sebou 14 koncertů jako support a byla to pro nás s klukama z kapely nezapomenutelná a moc krásná zkušenost. Musím říct, že jsme si to opravdu užili se vším všudy,“ svěřila se mladinká zpěvačka.

Zároveň ale přiznává, že poslední dobou už toho na ni bylo moc a tělo začínalo stávkovat. „Nedá se jet takhle na plný plyn pořád, cítila jsem se často hodně vyčerpaná, přidávaly se různé zdravotní komplikace, takže nejvyšší čas zpomalit,“ řekla Nelly, která si zabalila kufry a spolu se sestrou vyrazila na krásný ostrov Mauricius. Tady nadějná zpěvačka dobíjí baterky před další řadou koncertů, kdy si ji tentokrát jako předskokanku vybrala Ewa Farna (30) na svou divadelní tour.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám